6973996797 25ης Μαρτίου 27, Χαλάνδρι info@morantzis.gr
hero image
 
 
 
 
 
Αντίκες
Παλαιοπωλείο | Αγορά & Πώληση Παλαιών Αντικειμένων Αθήνα
Στο παλαιοπωλείο μας “Αντίκες Μοραντζής” το οποίο εδρεύει στο Χαλάνδρι, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα από παλαιά έπιπλα και αντικείμενα διαλεγμένα από τις αγορές όλους του κόσμου. 
 
Χάρη στην αγάπη και το πάθος μας για την συλλογή παλαιών αντικειμένων και αντικών, καταφέραμε να συλλέξουμε εκατοντάδες παλαιά αντικείμενα με στόχο να μπορούμε να σας προσφέρουμε μοναδικά και ξεχωριστά κομμάτια που θα σας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές. 
 
Πιο αναλυτικά στο παλαιοπωλείο μας μπορείτε να βρείτε παλαιά αντικείμενα, έπιπλα, ρολόγια, πίνακες, πορσελάνες, βάζα, ασημικά και πολλά ακόμα παλαιά αντικείμενα για την διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. 
 
Τα συνεχείς ταξίδια μας στο εξωτερικό αλλά και η διαρκεί αναζήτηση παλαιών αντικειμένων, εξασφαλίζουν την διαρκεί ανανέωση της συλλογής μας. 
 
 
Έπιπλα & Φωτιστικά
 
Αντικείμενα & Έργα Τέχνης
 
Ζωγραφική
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια το παλαιοπωλείο μας αποτελεί πρώτη επιλογή των συλλεκτών, διακοσμητών και ιδιωτών, που εμπιστεύονται εδώ και χρόνια προϊόντα από τις συλλογές μας και επιστρέφουν συχνά στο παλαιοπωλείο μας για να δουν τα νέα προϊόντα που προστίθενται διαρκώς στις συλλογές μας.
 

 
Επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας το οποίο εδρεύει επί της οδού 25ης Μαρτίου 27 και Σόλωνος στο Χαλάνδρι και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι σε διάφορες εποχές μέσα από τα αντικείμενα που θα βρείτε.