6973996797 25ης Μαρτίου 27, Χαλάνδρι info@morantzis.gr
hero image
 
 
 
 
 
Αντίκες Μοραντζής
Παλαιοπωλείο | Αγορά & Πώληση Παλαιών Αντικειμένων Αθήνα


Το παλαιοπωλείο μας “Αντίκες Μοραντζής” το οποίο εδρεύει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι, δημιουργήθηκε πριν πολλά χρόνια από μία ομάδα διαφορετικών ανθρώπων, που όμως τους ένωνε  η αγάπη και το πάθος τους για την συλλογή παλαιών αντικειμένων. 
 
Με την πάροδο των χρόνων και κάνοντας διαρκώς ταξίδια στο εξωτερικό καταφέραμε να αυξήσουμε κατά μεγάλο βαθμό την συλλογή των παλαιών αντικειμένων του παλαιοπωλείου μας. Συνεχίζοντας με αμείωτο το ενδιαφέρον έως και σήμερα, συλλέγουμε αντικείμενα από ολόκληρο τον κόσμο και να τα προσφέρουμε σε συλλέκτες, διακοσμητής αλλά και σε ανθρώπους που απλά θέλουν να δώσουν μια διαφορετική νότα στη διακόσμηση του σπιτιού τους.
 
 
Η πολύχρονη πείρα μας στις αγορές του εξωτερικού, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες του παλαιοπωλείου μας να βρίσκουν σε εμάς πάντα σε προσιτές τιμές “πολύτιμους θησαυρούς” του παρελθόντος επισκευασμένους με μεράκι και αγάπη. 
 
Παλιά έπιπλα σε μοναδικές γραμμές, ασημικά και σερβίτσια τσαγιού που ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος, πίνακες και αντίκες που κάποτε κοσμούσαν σαλόνια αρχοντικών σπιτιών ανά τον κόσμο και τώρα μπορούν να σας ταξιδέψουν και να σας παρασύρουν σε άλλες εποχές.
 
Όλο το χρόνο κάνουμε εκπτώσεις σε πελάτες του διαδικτύου ενώ σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις κάνουμε ειδικές τιμές. 
 
Η ομάδα του παλαιοπωλείο μας αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους στο χώρο που μπορούν να εκτιμήσουν κάθε παλιό αντικείμενο που διαθέτετε και να προβούν στην αγορά του τοις μετρητοίς, σε περίπτωση που θέλετε να το πουλήσετε.
 
 
Χάρη στην σπάνια συλλογή παλαιών αντικειμένων που διαθέτουμε, την διαρκεί ανανέωσή της, αλλά και τις προσιτές τιμές μας, το παλαιοπωλείο μας “Αντίκες Μοραντζής” αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά παλαιοπωλεία στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. 
 

Επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας το οποίο εδρεύει επί της οδού 25ης Μαρτίου 27 και Σόλωνος στο Χαλάνδρι και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι σε διάφορες εποχές μέσα από τα αντικείμενα που θα βρείτε.